Coronamaatregelen

Beste leden,

Na een heel vreemde, onzekere en onvoorspelbare periode mogen we in beperkte mate opnieuw zwemlessen geven. Rekening houdend met de maatregelen van de Veiligheidsraad en het gemeentebestuur van Bredene zijn we genoodzaakt om onze lessen op een andere manier te organiseren. We voorzien wekelijks op de gekende uren 3 lesmomenten:

- dinsdag van 19:15 – 20:00

- vrijdag van 19:00 – 19:45

- vrijdag van 20:15 – 21:00

Omdat we aan zoveel mogelijk leden de kans willen bieden, vragen we om slechts 1 van de 3 momenten per week uit te kiezen. Deze keuze kan wekelijks gewijzigd worden. We opteren om de jongste zwemmers tussen 19:00 en 20:00 te laten komen. Jongeren ouder dan 12 jaar zijn welkom op vrijdag tussen 20:15 en 21:00.

Op donderdag zal een link naar een online inschrijvingsformulier doorgestuurd worden via mail, facebookgroep en website. Die wordt op zondagavond afgesloten. Eventuele vrije plaatsen kunnen daarna nog opgevuld worden.

Volgende maatregelen kregen we door vanuit de gemeente Bredene:

  • Ouders zetten hun kinderen af bij de ingang van het zwembad. In de gang mogen geen ouders aanwezig zijn. De cafetaria is normaal gezien wel toegankelijk.
  • We voorzien als club handgel aan de kassa van het zwembad.
  • Kinderen voor het klein bad kleden zich om in een grote kleedruimte. Hier zijn ouders niet De monitoren helpen een handje.
    Tip: Laat uw kind zijn / haar zwemkledij thuis al aantrekken.
  • Alle zwemmers uit het groot bad kleden zich in een individueel hok De kledij blijft in het hokje liggen tijdens de zwemles.
  • Na de zwemles kan er in de douches gespoeld worden. Er wordt geen zeep gebruikt en er worden geen haren gewassen.
  • De kleedhokjes worden na elke zwembeurt ontsmet.

We evalueren wekelijks de vernieuwde werking en sturen bij waar nodig. Eventuele versoepelingen of beperkingen zullen we tijdig kenbaar maken.

Alvast bedankt voor jullie begrip en medewerking!

 

Sportieve groeten,

Team Waternikkers